Retail

Cometeer

Complete lobby and office renovation while space was occupied

• Worked through COVID protocol to ensure a safe workplace for the construction team and Cometeer employees

• Brand new state of the art Sensory Kitchen and meeting area for Cometeer to test, sample, and share the experience with colleagues and new clients

• Renovated the entry lobby and three-story monumental stair tower with a custom wall covering and pendant lights

• Maximized the usable space of the office with a mix of open workstations and collaboration spaces, entered through a newly designed, branded reception and waiting area

Gloucester, MA

Location

12,000

Square Footage

Ebbrell Architecture + Design

Architect

Project Features

Coffee Bar

Conference Rooms

Open Plan

Kitchen

Reception Area

Get in touch

How can we help you?

Guaranteeing quality workmanship is possible only through the high standards that in-house and subcontractor teams deliver to our clients, on every project. That's our promise. Let's talk about how we can help you.

Contact Us